Voertuigen

Voertuigen zijn, auto’s, bedrijfswagens, trekkers

Elementen van buitenaf hebben een zeer grote invloed op de lak, zoals; zure regen, Uv-stralingen, luchtvervuiling, oxidatie, insecten, boomhars, oplosmiddelen, reinigers, heet water, koud water, vorst en vogelpoep. de lak van uw voertuig heeft hier dagelijks mee te maken.

Ons product Lifeproof Ceramic keramische formule is zeer complex, anders zou het niet de lak kunnen beschermen tegen de elementen van buitenaf. Het geharde bescherming proces is een keiharde bescherming en vormt een onzichtbare verbinding op een moleculair niveau met de lak. Dit is niet te vergelijken met een wax die ligt bovenop de lak en zorgt alleen voor glans en kleur.

Lifeproof Ceramic is eigenlijk “Vloeibaar Glas” en zodra dit wordt aangebracht op uw voertuig verandert het proces naar een keiharde duurzame keramische beschermlaag. Lifeproof Ceramic bevat geen siliconen en is bestand tegen oplosmiddelen. Dit resulteert in dat u uw voertuig minder hoeft te reinigen en gemakkelijker schoonmaakt en schoon blijft. Het gebruik van schurende poetsmiddelen behoren tot het verleden.

Door de moleculair verbinding met de lak wordt een permanente vuilafstotende bescherming laag gevormd die bestand is tegen vervuiling. In andere woorden, Lifeproof Ceramic vormt een onzichtbare barrière die uw lak voor 5 jaar beschermt. De bescherming geldt voor zowel nieuwe als gebruikte voertuigen.