Vaartuigen

Het bezit van een boot kan een waar genoegen zijn. Toch is het van essentieel belang dat zowel de buiten en de binnenkant worden beschermd tegen de elementen van buitenaf. De buitenkant heeft vaak te kampen met o.a., damp van de motor, Uv-stralingen, luchtvervuiling, vogelpoep, insecten, zwarte strepen en nog veel meer. Dit geldt uiteraard alleen voor de delen boven de waterlijn. Om dit elk seizoen telkens weer te verwijderen vergt veel tijd en kosten.

Behalve dat Lifeproof Ceramic de lak beschermt van uw boot, beschermt het ook de binnenkant met ons hypoallergenic FCP formula. Vieze broeken en schoeisel, modderige dierenpoten, lekkende flesjes, vallende etenswaren en pakjes drinken… uw bekleding en uw humeur zijn er tegen bestand. Uw bekleding wordt door ons voorzien van een hypo-allergene onzichtbare beschermlaag die een langdurige, slijtvaste bescherming biedt tegen alle viezigheid en vlekken.

Meestal wordt uw boot gepoetst om de glans weer terug te krijgen, maar een poetsmiddel neemt elke keer een laagje mee. Dit betekent concreet dat de bescherming laag kwetsbaarder wordt en uw boot dof kan worden.

Om dit te voorkomen maken wij gebruik van Lifeproof Ceramic. Lifeproof Ceramic is eigenlijk “Vloeibaar Glas” en zodra dit wordt aangebracht op uw boot (boven de vaarlijn) verandert het proces naar een keiharde duurzame keramische beschermlaag. Lifeproof Ceramic bevat geen siliconen en is bestand tegen oplosmiddelen. Dit resulteert in dat uw vaartuig minder hoeft te reinigen en gemakkelijker schoonmaakt en schoon blijft. Het gebruik van schurende poetsmiddelen behoren tot het verleden.