Camper en Caravans

Het bezit van een nieuwe of gebruikte Camper of Caravan kan een waar genoegen zijn.. Maar voordat u met de Camper of Caravan de weg op gaat moet onderhoud geregeld worden. Behalve dat zowel de Camper als de Caravan technische goed onderhouden moet zijn, is het van essentieel belang dat de buitenkant goed beschermd wordt tegen de elementen van buitenaf. U moet denken aan insecten, boomhars, Uv-stralingen, luchtvervuiling, zure regen, oxidatie, uitlaatgassen en nog veel meer. Vergeet niet de zwarte strepen die elk seizoen weer terugkeren.

Behalve dat Lifeproof Ceramic de lak beschermt van uw Camper of Caravan, beschermt het ook de binnenkant met ons hypoallergenic FCP formula. Vieze broeken en schoeisel, modderige dierenpoten, lekkende flesjes, vallende etenswaren en pakjes drinken… uw bekleding en uw humeur zijn er tegen bestand. Uw bekleding worden door ons voorzien van een hypo-allergene onzichtbare beschermlaag die een langdurige, slijtvaste bescherming biedt tegen alle viezigheid en vlekken.

Ons product Lifeproof Ceramic voor de buitenkant is eigenlijk “Vloeibaar Glas”. Zodra dit wordt aangebracht op uw Camper of Caravan verandert het proces naar een keiharde, duurzame keramische beschermlaag.

Voor nader informatie hierover kunt u via e-mail contact met ons opnemen.