Segmenten

Camper en Caravans

Het bezit van een nieuwe of gebruikte Camper of Caravan kan een waar genoegen zijn.. Maar voordat u met de Camper of Caravan de weg op gaat moet onderhoud geregeld worden. Behalve dat zowel de Camper als de Caravan technische goed onderhouden moet zijn, is het van essentieel belang dat de buitenkant goed beschermd wordt tegen de elementen van buitenaf. U moet denken aan insecten, boomhars, Uv-stralingen, luchtvervuiling, zure regen, oxidatie, uitlaatgassen en nog veel meer. Vergeet niet de zwarte strepen die elk seizoen weer terugkeren.

Behalve dat Lifeproof Ceramic de lak beschermt van uw Camper of Caravan, beschermt het ook de binnenkant met ons hypoallergenic FCP formula. Vieze broeken en schoeisel, modderige dierenpoten, lekkende flesjes, vallende etenswaren en pakjes drinken… uw bekleding en uw humeur zijn er tegen bestand. Uw bekleding worden door ons voorzien van een hypo-allergene onzichtbare beschermlaag die een langdurige, slijtvaste bescherming biedt tegen alle viezigheid en vlekken.

Ons product Lifeproof Ceramic voor de buitenkant is eigenlijk “Vloeibaar Glas”. Zodra dit wordt aangebracht op uw Camper of Caravan verandert het proces naar een keiharde, duurzame keramische beschermlaag.

Voor nader informatie hierover kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Vaartuigen

Het bezit van een boot kan een waar genoegen zijn. Toch is het van essentieel belang dat zowel de buiten en de binnenkant worden beschermd tegen de elementen van buitenaf. De buitenkant heeft vaak te kampen met o.a., damp van de motor, Uv-stralingen, luchtvervuiling, vogelpoep, insecten, zwarte strepen en nog veel meer. Om dit elk seizoen telkens weer te verwijderen vergt veel tijd en kosten.

Behalve dat Lifeproof Ceramic de lak beschermt van uw Boot, beschermt het ook de binnenkant met ons hypoallergenic FCP formula. Vieze broeken en schoeisel, modderige dierenpoten, lekkende flesjes, vallende etenswaren en pakjes drinken… uw bekleding en uw humeur zijn er tegen bestand. Uw bekleding worden door ons voorzien van een hypo-allergene onzichtbare beschermlaag die een langdurige, slijtvaste bescherming biedt tegen alle viezigheid en vlekken.

Meestal wordt uw boot gepoetst om de glans weer terug te krijgen, maar een poetsmiddel neemt elke keer een laagje mee. Dit betekent concreet dat de bescherming laag kwetsbaarder wordt en uw boot dof kan worden.

Om dit te voorkomen maken wij gebruik van Lifeproof Ceramic. Lifeproof Ceramic is eigenlijk “Vloeibaar Glas” en zodra dit wordt aangebracht op uw boot verandert het proces naar een keiharde duurzame keramische beschermlaag. Lifeproof Ceramic bevat geen siliconen en is bestand tegen oplosmiddelen. Dit resulteert in dat uw vaartuig minder hoeft te reinigen en gemakkelijker schoonmaakt en schoon blijft. Het gebruik van schurende poetsmiddelen behoren tot het verleden.

Voertuigen

Voertuigen zijn, auto’s, bedrijfswagens, trekkers

Elementen van buitenaf hebben een zeer grote invloed op de lak, zoals; zure regen, Uv-stralingen, luchtvervuiling, oxidatie, insecten, boomhars, oplosmiddelen, reinigers, heet water, koud water, vorst en vogelpoep. de lak van uw voertuig heeft hier dagelijks mee te maken.

Ons product Lifeproof Ceramic keramische formule is zeer complex, anders zou het niet de lak kunnen beschermen tegen de elementen van buitenaf. De geharde bescherming proces is een keiharde bescherming en vormt een onzichtbare verbinding op een moleculair niveau met de lak. Dit is niet te vergelijken met een wax die ligt bovenop de lak en zorgt alleen voor glans en kleur.

Lifeproof Ceramic is eigenlijk “Vloeibaar Glas” en zodra dit wordt aangebracht op uw voertuig verandert het proces naar keiharde duurzame keramische beschermlaag. Lifeproof Ceramic bevat geen siliconen en is bestand tegen oplosmiddelen. Dit resulteert in dat u uw voertuig minder hoeft te reinigen en gemakkelijker schoonmaakt en schoon blijft. Het gebruik van schurende poetsmiddelen behoren tot het verleden.

Door de moleculair verbinding met de lak wordt een permanente vuilafstotende bescherming laag gevormd dat bestand is tegen vervuiling. In andere woorden, Lifeproof Ceramic vormt een onzichtbare barrière die uw lak voor 5 jaar beschermt. De bescherming geldt voor zowel nieuwe als gebruikte voertuigen.